185 hasznos perc, ami a testi és szellemi frissességhez vezet


L. Ron Hubbard

Tiszta test, tiszta elme

Gondolj bele!
Egy oldal hasznos ismeret
24.90 forintba kerül.

Ma a világ arról ismert, hogy az Ember felülkerekedett rajta. A folyókat, földeket megmérgezte. Mégis a mindennapokban elmegyünk ez mellett. A föld, amelyben az élelmiszereinket termesztjük, nem ugyan az, mint 50 éve. A sok vegyszer, tartósítószer és kémiai anyagok mindenhol megtalálhatók. A szemét hegyekben áll. Ne gondold, hogy ez a sok méreganyag a testedet megkíméli. Szépen lerakódnak a sejtekben. Persze ez egy sor problémát okoz, akár betegségrõl, akár állapotról beszélünk. Elváltozások, fáradékonyság.

Erre persze egy gyors megoldás kell. Már állunk is sorban, a patikában, és mindenféle mérget veszünk, amelyre a pénzt kemény munkával teremtjük meg. Hova vezet mindez? 

Nincs annál kiábrándítóbb, hogy nap mint nap mérgeznek bennünket, egy elfásult érzésen keresztül nézett csalódott világban.  

Sokan már életük derekán – még fiatalon – fáradtak, fásultak. A test nem visel el mindent. Nem elég az egészséges táplálkozás, ha a hétvégi bulikon az alkohol, a gyógyszer, és drogok hatásai miatt többet rontunk a helyzetünkön. De az élelmiszer adalékok között is vannak betiltott fajták, amelyek nálunk még legálisak. A tartósítószer alapvetõen megõrzi az élelmiszer állapotát, és sokszor olyan jól csinálja, hogy nehéz megemészteni az ételt. Aztán a sejteket kezdi stabilizálni, azok meg nem értik, mi van, és rossz parancstól vezérelve sokasodnak. Vagy ahogy az Orvos mondja, daganat képzõdik.

A mérgek nem csak lerakódnak a zsírszövetekben, hanem idõnként kimosódnak onnan, és szinte ugyanolyan hatást keltenek a testünkben, mint amikor elõször jutottak be. A drogosok ezt jól ismerik. Olyan, mintha belõtte volna magát, pedig már három éve „tiszta”.

Azok a gyógyszerek, amelyeket a fájdalmakra szedünk, nyugtató hatással is bírnak, aki szedett már nyugtatót, az tudja, milyen fáradságot okoz, és mennyire jól lehet aludni tõle. Aztán évekkel késõbb, amikor kimosódnak a maradványok, ismét kimerültnek érzi magát. Biztos vagyok benne, hogy te is éreztél már olyan állapotot, amelyet nem a környezeted váltott ki, és nem tudtad miért van.

Ha szeretnél megszabadulni a mérgektõl, vagy csak jobban meg akarod érteni ennek a szervezetedre gyakorolt hatását, akkor olvasd el ezt a kiadványt. A könyvben szereplõ technika képes a szervezetet megtanítani, méregteleníteni, és ezzel visszaadva azt a lendületet, amelyet fiatal korunkban élveztünk.

Az L. Ron Hubbard féle méregtelenítési eljárás az egyetlen, széleskörű klinikai használatban lévő emberi detoxifikáló módszer. A Svéd Királyi Tudományos Akadémia és a Rákkutatás Nemzetközi Ügynöksége által megjelentetett jelentések biztonságos és hatékony módszereként mutatják be az L. Ron Hubbard féle Méregtelenítő Programot, melynek teljes, pontos leírását megtalálod a Tiszta test, tiszta elme című könyvben.

A módszer többek között abban is egyedülálló, hogy elég csak egyszer végigcsinálni, hiszen olyan mértékben teszi a testet tisztává és ellenállóvá, hogy a jövőbeli méreganyagokat már könnyedén eltávolítja.

Mérgezett életed helyrehozatalának egyetlen tudományos receptjét tartod majd kezedben, amikor átveszed L. Ron Hubbard Tiszta test, tiszta elme című könyvét.

Ne feledd, amíg egészséges vagy EZER vágyad van, de ha megbetegszel, akkor csak EGY!

A megrendeléshez kattints a „kosárba” gombra és ismerd meg az utat ami a tiszta testhez és tiszta elméhez vezet!

Ez a Tiszta test, tiszta elme Életjobbító Csomag. A csomag részét képezi egy önismereti teszt kiértékelése, személyes tanácsadással együtt és a Tiszta test, tiszta elme önfejlesztő könyv. Megrendelés után elküldjük neked az online elérhető tesztet. A kitöltést követően ingyenes kiértékelésben lesz részed.Impresszum