240 hasznos perc, ami egy boldogabb élethez vezet


L. Ron Hubbard

Az út a boldogsághoz

Gondolj bele!
Egy oldal hasznos ismeret
14.20 forintba kerül.


Boldog élet? Sokan csak luxuscikként kezelik. A nagybetűs élet nem erről szól, úgy tűnik az élet iskolája ezt nem vette fel tananyagként. Ha körbe nézünk, nem találunk olyan embert, aki igazán boldog, vagy csak néhányat.

Õk mi a fenének örülnek, nincsenek náluk csekkek halomban. A gyerek jól tanul. A párja hűséges…

És ha nem így van. És ha nekik is vannak kifizetetlen számlái. És ha nagyobb problémái vannak, mint amiről te álmodban sem gondolnál? És mégis boldogok. A boldogságot nem a problémák mennyisége szabályozza. És nem is a pénz. Még csak nem is kiváltság, amelyet születéskor kapunk.

A boldogság – és ezzel együtt a testi-lelki béke – csupán attól függ, a tevékenységeidet milyen szabályok mentén, és milyen hozzáállással végzed. Volt már olyan célod, amiért küzdöttél, aztán nem sikerült? Nagyon lehangoló, ugye?  És volt már olyan célod, amit elértél, és büszke voltál magadra? Biztos vagyok benne, hogy eszedbe jut legalább egy. Ez aztán a boldog érzés nem? És ettől még a csekkek sorakozhattak otthon, nem? De.

Ha ismered azokat a szabályokat, amelyeket betartva élsz, mindig boldog lehetsz. Persze ez sokkal könnyebbé teszi a problémák kezelését, és persze egy csomó energiát. Hiszen amikor boldog vagy, akkor úgy érzed az egész világot képes lennél kezelni. Ezt az energiát felhasználva nagyon tartalmas életet élhetsz, független attól milyen hivatást választottál, vagy épp milyen munkád van. Mert ezek kevésbé fontosak.

A szabályok olyan egyszerűek, hogy egy gyerek is könnyűszerrel tudja alkalmazni. Persze csak ha egy boldogabb életre vágyik. A döntés a te kezedben van. A lehetőséget megadtam.

Ez Az út a boldogsághoz Életjobbító Csomag. A csomag részét képezi egy önismereti teszt kiértékelése, személyes tanácsadással együtt és Az út a boldogsághoz önfejlesztő könyv. Megrendelés után elküldjük neked az online elérhető tesztet. A kitöltést követően ingyenes kiértékelésben lesz részed.Impresszum