384 hasznos perc, ami egy új élethez vezet


L. Ron Hubbard

Az élet egy új nézőpontból

Gondolj bele!
Egy oldal hasznos ismeret
8.90 forintba kerül.

Ki csinál ki? Mi csinál ki?

Mi nyomaszt mostanában? Mi keseríti meg az életed?

Ha van aki nem érti meg az álláspontodat, ha gyakoriak a konfliktusok, ha megsértődik vagy kritikus veled, hát nem csoda, ha eleged van néha. Ha nem figyel rád eléggé, ha féltékeny, vagy gyanakvő, ha már előre azon tűnődsz, vajon mit fog szólni, hát nem csoda, ha zaklatott vagy néha.

Ha már mindent megpróbáltál, de semmi sem hozta el a várt eredményt, akkor csináld azt, ami ebben a könyvben van leírva.

Az élet egy új nézőpontból  című könyvből - amit az emberi kapcsolatok jobbá tételének alapkönyveként emlegetnek - megtudhatod:

  • hogyan lehet a leghamarabb megtalálni a konfliktusok kiváltó okát
  • mi bújik meg a kritikusság hátterében, amire nem is gondolnál
  • mi a legfontosabb dolog, amit tudnod kell egy veled kritikus emberrel kapcsolatban
  • hogyan találd meg a másik ember belépési vagy befogadási szintjét, ami megkönnyíti a kommunikációt
  • mi a féltékenység anatómiája, és egyedüli kiváltó oka
  • mi egy párkapcsolat alapja és hogyan tehető jobbá a leggyorsabban
  • mi az a három tényező, amellyel bármely kapcsolat rendbe hozható

A világnak meg kéne változnia? Vegyél fel egy új - eddig nem ismert - nézőpontot, és megváltoztathatod, amit meg akarsz!

Ez a könyv az emberi kapcsolatok területén végzett több mint negyed évszázados kutatás esszenciája, amely könnyen megérthető, működő, és azonnal használható eszközöket ad a kezedbe.

Nem kell sokat keresgélned, nem kell sokszor elolvasnod, hogy megtaláld azt, amit azonnal használni tudsz.

Lehetsz vonzóbb személyiség, mint valaha, kaphatsz több figyelmet, tiszteletet és megbecsülést, csak annyit kell tenned, hogy megismered és felveszed ezt az új nézőpontot.

Ne adj túl sokat annak szavára, aki azt mondja, hogy „ez nem fog működni”. A bölcs tesz egy próbát, mielőtt szólna. A kritizáló csak cinikus mert korának divatját követi.  Jogod van saját véleményedhez. Csak a tapasztalataid mutatják meg, hogy amit itt találsz működik-e vagy sem.  Számodra most itt a lehetőség, itt az alkalom. 

A mostani egy jó pillanat, hogy belekezdj!


 


Ez Az élet egy új nézőpontból Életjobbító Csomag. A csomag részét képezi egy önismereti teszt kiértékelése, személyes tanácsadással együtt és Az élet egy új nézőpontból önfejlesztő könyv. Megrendelés után elküldjük neked az online elérhető tesztet. A kitöltést követően ingyenes kiértékelésben lesz részed.Impresszum