A munka problémái, Dianetika könyv L. Ron Hubbard

208 hasznos perc, ami a sikerhez vezet


L. Ron Hubbard

A munka problémái

Gondolj bele!
Egy oldal hasznos ismeret
16.30 forintba kerül.

Túl magas a pénztárcád vastartalma?

Jól érzed magad a munkahelyeden, elég a fizetés és bőven marad pénzed, miután minden csekket befizettél? 

Ha nem álmaid munkáját végzed és nem elég a fizetés sem, ha  rossz a hangulat és mindenki csak magával van elfoglalva, vagy ha nagyon sokat dolgozol és ezt mégsem értékelik eléggé, nem csoda ha fáradt és kimerült vagy néha. Ha nem becsülnek meg eléggé, ha megfúrnak a munkatársak, vagy túl sok a stressz, és ha gyakran elégedetlenek veled, pedig többet is teszel, mint kellene, hát nem csoda ha „besokalsz” néha.

Ha azon tűnődsz, mi lesz ha ez így folytatódik, és mit kéne tenned, de nem jöttél még rá - vagy nem tudtad véghezvinni - akkor A munka problémái című könyv nagy segítségedre lehet.

A könyv választ ad arra

  • hogyan tudsz kezelni bármilyen zűrzavart, anélkül hogy idegessé válnál 
  • mit kell tenned, hogy minden helyzetben stabil tudj maradni 
  • hogyan válhatsz sokkal jobb szervezővé, irányítóvá 
  • hogyan hozd rendbe a megromlott munkahelyi kapcsolatokat
  • és megtudhatod azt is, mi a hatékonyság titka

Tehát lehetsz jobb, sikeresebb a munkádban, és azzá válhatsz, aki sokkal nagyobb megbecsülést és tiszteletet kap. Lehetsz kisebb erőfeszítéssel jóval hatékonyabb, csak azt kell tudnod: hogyan!

Teremts magadnak stabilitást, biztonságot és új lehetőségeket! Ehhez ad igazi eredményeket hozó, már több ezerszer tesztelt, működő módszereket L. Ron Hubbard "A munka problémái" című könyve. Ezek a különleges technikák már emberek milliói számára hozták el a régen vágyott sikert. 

Ha használod ezeket a módszereket, megszabadulhatsz a munkával kapcsolatos stressztől. Nem kell attól tartanod, hogy mást vesznek fel a helyedre. Az előléptetésnél az első, az elbocsájtásoknál az utolsó leszel, akire gondolnak. És teljes bizonyosságod lehet afelől, hogy holnap is lesz mit csinálnod. 

Lehetsz jómódú, sőt gazdag! Mehetnek jól a dolgaid! Senki sem tilthatja ezt meg neked! Olvasd el ezt a könyvet, amely segít elérni mindazt, amire vágysz. 

Kattints a „kosárba” gombra, és szerezd be L. Ron Hubbard – A munka problémái könyv egy példányát!

Ez A Munka Problémái Életjobbító Csomag. A csomag részét képezi egy önismereti teszt kiértékelése, személyes tanácsadással együtt és A Munka Problémái önfejlesztő könyv. Megrendelés után elküldjük neked az online elérhető tesztet. A kitöltést követően ingyenes kiértékelésben lesz részed.Impresszum