256 hasznos perc, ami a hatékony gondolkodáshoz vezet


L. Ron Hubbard

A gondolkodás alapjai

Gondolj bele!
Egy oldal hasznos ismeret
13.30 forintba kerül.

Ha valaki úgy éli az életét, hogy egyszer élünk, vagy épp azt tanulta, hogy az elmét nem lehet megérteni, akkor valószínűleg soha meg sem fordul a fejében, hogy nem igaz. Az IQ-szintet a születéskor elrendeltnek tekintik, pedig változik, még a fáradtság is befolyásolja.

Az intelligencia a problémamegoldó képességet mutatja, ha megtanulsz kezelni problémákat, akkor nő az IQ-d. Ez nyilvánvaló. De olyan egyszerű, hogy nehezen hiszik el. Ha egy bonyolultnak beállított dolgot egyszerűen akarnak kezelni, akkor az hihetetlennek tűnik, és ettõl hamisnak. Ám ha többen állítják, hogy igaz, akkor kezd azzá válni. Ezt még a háborúban is használták. Egyszerűen hamis híreket kezdtek terjeszteni több különbözõ forrásból, és mivel mindenki hallotta ezeket, elhitték. A csapatok meg bemasíroztak az ellenkezõ irányból. Nem csoda, hogy a média ennyire közkedvelt a kormányok számára, és igyekeznek a lehetõ legjobban kontrollálni.  Ha egy gondolat ekképpen eljut hozzád még nem lesz hatással rád. De amint elhiszed, már igen.

Ha vannak ilyen gondolataid, akkor sem tudod kiszűrni melyek ezek, még pedig azért mert meggyőződésként, illetve sajátként vannak rögzítve az elmédben. Így az elméd nem tudja megkülönböztetni a hamisat a valóditól. hogyan lehet mégis megtalálni, hogyan lehet a saját gondolkodásodat formálni? Például a tanulással, amikor olyat tanulsz, amit megfigyelhetsz, és eldöntheted úgy van-e. Az hasznos ismeretszerzés. Ha nem lehet megfigyelni, vagy nem old meg problémát, akkor haszontalan. Ha egy ismeret, vagy tudás nem oldja meg azt a problémát, amelyre hivatott, akkor az nem igaz. Ilyen egyszerű.

L. Ron Hubbard: A gondolkodás alapjai című könyve abban segít neked, hogy a cselekedeteid olyan mérce mellett tudd megvizsgálni, amely egyértelműen megmondja helyes vagy helytelen – azaz-, előbbre visz-e, vagy sem a sikereidben. Azt hiszem, ha csak ennyirõl szólna, is megérné, de ettől sokkal jobb eszközöket kapsz. A könyv elolvasása után már nem mondhatod, hogy ugyanaz az ember vagy. Mert a gondolkodásodban pozitív változásokkal, képességeid jobb kihasználásával pedig egy óriási lépésre leszel attól, ahol most vagy.

Ezekről sokat megtudhatsz A gondolkodás alapjai című könyvből, amely az élet tudományának a Szcientológiának az alap adatait tartalmazza. Találsz benne olyan precíz módszereket, amik segítenek a képességeidet irigylésre méltó magasságokba röpíteni!

Ebben a könyvben 50 ezer év bölcsességeinek esszenciáját találod.

L. Ron Hubbard - e könyv szerzője – több évtizeden át tanulmányozta az emberiség nagy gondolkodóinak kutatásait, felfedezéseit és írásait.

 Amit ezekben talált, összegezte és kizárólag a működőképességüket figyelembe véve alapos tesztelésnek vetette alá. A laboratóriumi precizitású tesztelés célja az volt, hogy csakis a tudományos módszerekkel bizonyítható elvek kerüljenek kiadásra. L. Ron Hubbard tehát nem azon filozófusok körébe tartozik akik pusztán elméleteket gyártanak. Ő mindig kitartott amellett, hogy minden állítása, felfedezése az egzakt tudomány módszereivel legyen igazolva. Tanulmányozta az emberiség eddigi tudását, megtalálta mindazt, ami a nagy gondolkodók előtt rejtély maradt és a hiányzó „darabkákat” is a helyükre rakta. Így született meg végül a Szcientólógia – ami nem más, mint a tudás tanulmányozása, az emberi bölcsesség rendszerezése, és így született meg ez a könyv, ami az emberi gondolkodás alapja.  

A könyv olyan tudást közvetít és olyan erőteljes eszközöket ad a kezedbe, hogy ha mindezt alkalmazod, előfordulhat, hogy emberfelettinek tarthatnak majd.

De ha nem is leszel emberfeletti, emberként is olyan mértékben tudsz változtatni életed számos területén, hogy az mások szemében csodálatot vív ki.

Nem kell túl nagy erőfeszítést tenned, mindössze el kell olvasnod A gondolkodás alapjai könyvet és használnod kell a benne leírt alapelveket.

Nos, ha „emberfeletti” képességekre vágysz, kattints „kosárba” gombra kezdj bele a nagy kalandba!

 

Ez A gondolkodás alapjai Életjobbító Csomag. A csomag részét képezi egy önismereti teszt kiértékelése, személyes tanácsadással együtt és A gondolkodás alapjai önfejlesztő könyv. Megrendelés után elküldjük neked az online elérhető tesztet. A kitöltést követően ingyenes kiértékelésben lesz részed.Impresszum