384 hasznos perc, ami önmagad megismeréséhez vezet


L. Ron Hubbard

Önelemzés

Gondolj bele!
Egy oldal hasznos ismeret
8.90 forintba kerül.

A benned rejlő képességek sokkal jobbak, mint azt valaha is gondoltad volna!

De hol vannak a rejtett képességeid? Hol van a benned szunnyadó tehetség? Hogyan lehet az, hogy másoknak „minden összejön”, neked pedig nem?

Ha kezd felhalmozódni benned a feszültség, mert a mindennapok problémái, a küzdelem az ötről a hatra jutásért lassan felemészt, akkor eszedbe juthat, hogy nem pont ilyen életet képzeltél magadnak. Amikor felülkerekednek rajtad a gondok, és elönt a jövőddel kapcsolatos bizonytalanság érzése, akkor jól jönne valami rejtett, elraktározott képesség. Vagyis, történhetne valami „csoda”.

A „csoda” megtörtént! Több millió tanú van rá!

Új korszak kezdődött az Önismeret és Képességfejlesztés területén! Létrejött egy forradalmian új módszer, amely semmi eddigihez sem fogható. Ez az Önelemzés, amely negyed évszázados kutatómunka és tesztelés után került leírásra. Amellett, hogy az Önelemzés precíz gyakorlatai végigkalauzolnak egy izgalmas felfedező úton, amely rejtett képességeid megtalálásához, és felszínre hozásához vezet, azt is megmutatja:

-          hogyan találd meg a benned szunnyadó tehetséget

-          hogyan találd meg önmagadban a helyes válaszokat és magad számára a helyes irányt

-          hogyan térképezheted fel pontosan a jelenlegi képességeidet és hogyan javíts azokon.

Megismerheted a számodra legoptimálisabb állapotot és az ahhoz vezető legrövidebb utat. Rájöhetsz, miként kerekedj felül korlátaidon, kudarcaidon. Segítségével jobban megérted saját viselkedésedet, reakcióidat és könnyebben kiigazodhatsz más embereken is.

Egyszerűen, sokkal jobb emberismerővé tesz!

Az Önelemzés-ben megtalálható a minden eddig  ismert módszertől eltérő, jelenleg leghatékonyabbnak tartott önfejlesztési technológia.  A világ szinte minden táján emberek milliói használták már, akik olyan életminőséget értek el általa, amiről azt megelőzően úgy gondolták, elérhetetlen. Ez neked is sikerülhet!

A jelenlegi egy nagyon jó időpont arra, hogy belekezdj! Pár hét alatt jelentős eredményeket érhetsz el képességeid, IQ-d, kitartásod, memóriád, érzékelésed fejlesztésében, így könnyebben, kisebb erőfeszítéssel lehetsz sikeres.

Bizonyára vannak vágyaid, amelyek olyan elérhetetlennek tűnnek, hogy nem nagyon hangoztatod őket. Ha így van, kezdj hozzá az Önelemzéshez, és érd el amire vágysz. Az Önelemzés nem „egy módszer a sok közül”. Ez valami új, ami tényleg működik. Segítségével olyanná válhatsz, amilyen lenni szeretnél!

És ha úgy gondolod, hogy az élettapasztalatot, emberismeretet, önismeretet,  hosszú - hosszú évek alatt kell felszedni és egy könyv ebben nem igen segíthet, akkor tedd fel a kérdést magadnak: „Mit veszíthetek?”; „Mennyivel lehetek kevesebb?”; „Mi van, ha tényleg igaz, tényleg működik?” Derítsd ki, mi az igazság ezzel kapcsolatban! Tapasztald meg az Önelemzés páratlan hatékonyságát! Nem fogsz csalódni!

Az igazsághoz vezető út nem kételkedésen, hanem a közvetlen megtapasztaláson keresztül vezet.

Kattint a kosárba gombra, és Érts Meg Többet Önmagadról, Érj El Többet Önmagadtól!

Ez az Önelemzés Életjobbító Csomag. A csomag részét képezi egy önismereti teszt kiértékelése, személyes tanácsadással együtt és az Önelemzés önfejlesztő könyv. Megrendelés után elküldjük neked az online elérhető tesztet. A kitöltést követően ingyenes kiértékelésben lesz részed.Impresszum